Mere personligt
Der arbejdes intenst med at gøre alle dele af gudstjenesten nærværende og mere personlige. Det gælder også bønnerne i gudstjenesten. Noget som Britta møller arbejder med. læs her hvordan
Vi følger højmessens liturgi med ind og udgangsbønner, kollekter og kirkebøn samt læsninger mm. , men forsøger at omskrive kollekter og bønner.
Ind- og udgangsbønner er  i udgangspunktet faste bønner, hvori der er indskrevet en linie med udgangspunkt i dagens tema, for at forsøge at gøre bønnen til dagens aktuelle bøn.
Ligeledes tager vi ofte udgangspunkt i en skreven kollekt, som omskrives så den bliver dagsaktuel.
Stacks Image 1793
Kirkebønnen har vi valgt at flytte hen til umiddelbart før altergang. Kirkebønnen er udarbejdet som en vekselbøn mellem præst og en forbeder fra menigheden. Vi har valgt at lave ”vores egen” kirkebøn med stor inspiration fra andre kirker og menigheder.
Kirkebønnen  består af nogle faste delbønner og herudover forsøger vi at have et  afsnit med aktuelt islæt i forhold til dagens tema, årstiden eller andre aktuelle ting i sognet eller livet omkring os.
Ind – og Udgangsbøn samt kirkebønnen bedes af forskellige personer fra sognet som på denne måde er aktive i gudstjenesten til gavn for sig selv og vi andre.  
© Frimesse.dk Kontakt os